SKIP is vooral bedoeld om buurtkinderen en hun familie op een gezellige manier in contact te laten komen met allerlei verschillende dieren. Wij vinden het belangrijk dat er dieren geaaid, geborsteld of geknuffeld kunnen worden, mits dit het welzijn van het dier niet schaadt. Dus... altijd eerst even vragen! Want sommige dieren hebben wel eens even rust nodig en er zijn ook dieren die het buiten de kooi helemaal niet leuk vinden.

Meegebracht voedsel mag alleen na overleg met één van de medewerkers aan de dieren gegeven worden. Zo houden wij zicht op welk dier welke hoeveelheid, soort en kwaliteit voedsel binnen krijgt.

Hoewel er dus een paar strenge regels zijn, doen de medewerkers hun uiterste best om het de bezoekers naar de zin te maken. Wil je ergens mee helpen, vraag het dan gerust. Er is meestal wel een klusje te doen.

Kinderfeestjes

Wij bieden ook de gelegenheid om op beperkte schaal een kinderfeestje bij ons te vieren op zaterdagmiddag. Tijdens schoolvakanties kan er soms uitgeweken worden naar een andere dag. Hiertoe kunt u rechtstreeks contact opnemen met de vrijwilligers Carla en Stefano die de mogelijkheden graag samen met u willen bespreken. Zij zijn ook via de mail van het animatieteam te bereiken.
T/m oktober 2023 zijn wij helemaal volgeboekt.

Informatie over kinderfeestjes

 

Activiteiten

Het animatieteam organiseert ook geregeld extra activiteiten, zoals bijv. dierenbingo, 'Wie is de mol' etc. Meestal tegen een kleine vergoeding. Kijk hiervoor op de eigen Facebook-pagina van het animatieteam.