Bezoek de SponsorKliks-pagina van Kinderboerderij SKIP

 

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Kinderboerderij SKIP, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Kinderboerderij SKIP ontvangt hiervoor geld in de kas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Kinderboerderij SKIP. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Kinderboerderij SKIP ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks-pagina van Kinderboerderij SKIP. Voor jou een kleine moeite, voor Kinderboerderij SKIP zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Kinderboerderij SKIP. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Kinderboerderij SKIP hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Kinderboerderij SKIP weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Kinderboerderij SKIP is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Kinderboerderij SKIP niets op.

 

Bezoek de SponsorKliks-pagina van Kinderboerderij SKIP