Wilt u extra genieten van uw vakantie doordat u weet dat er goed voor uw kleine huisdiertje wordt gezorgd tijdens uw afwezigheid? Dan bent u bij SKIP aan het juiste adres. Gedurende het hele jaar verzorgen wij vakantieopvang voor konijnen en kleine knaagdieren, zoals bijv. cavia's.

Kosten

Voor €2,- per nacht kunt u uw diertje bij ons laten logeren. Zitten twee dieren in hetzelfde hok, dan is het in totaal €3,- per nacht. Bodembedekking, groenvoer en hooi zijn bij de prijs inbegrepen. Droogvoer niet. Het is voor de dieren het beste wanneer zij hun eigen (kracht)voer meebrengen. Daaraan zijn ze immers gewend.

Eventuele dierenartskosten en/of medicijnen zijn voor rekening van de eigenaar. Uiteraard zullen we hierover eerst met u overleggen.

Interesse?

Stuur ons dan een e-mail. Vermeld daarin uw naam en adres, om welke dieren het gaat, of zij binnen of buiten verblijven en in welke periode ze willen komen. Dat is wel zo fijn voor ons, want dan hebben we alles meteen op schrift. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wees op tijd, want vol = vol!