Misschien 19 mei weer beperkt open!!!


 

We hebben goed nieuws!
We mogen onder voorbehoud weer open vanaf woensdag 19 mei.
Er zitten echter wel wat maatregelen aan, maar desondanks zijn we ontzettend blij dat we weer open mogen!
Welke voorwaarden zitten eraan?
Alleen de buitenlokatie mag open voor publiek. De binnenruimte is nog gesloten. Om te mogen komen ben je verplicht om een afspraak te maken bij ons.
Verder gelden nog steeds de basisregels: bij klachten blijf thuis, houd 1,5 meter afstand van anderen en ontsmet je handen bij de ingang.

Maar hoe werkt het reserveren precies?
Je kan reserveren voor woensdag en zondag tussen 14:00 en 17.00. We zijn bezig met mogelijkheden op andere dagen en laten weten als dit is gelukt. Zie hiervoor de pagina 'reserveren'. 
Je reserveert tussen deze tijden een of meerdere tijdvakken van 15 minuten. Per tijdvak kunnen er maximaal 10 personen van 12 jaar en ouder (inclusief vrijwilligers) reserveren. Per reservering mogen er maximaal 2 personen van boven de 12 jaar aanwezig zijn. Je kan een reservering op meerdere manieren maken.
Je kan mailen naar skipnaaldwijk@hotmail.com of skipanimatieteam@hotmail.com of via onze facebook- en instagrampagina’s. We vragen u met klem om het liever niet telefonisch te doen, omdat er dan kans is dat het niet goed doorkomt! Ook is er niet altijd iemand op Skip aanwezig. De mail en social mediakanalen worden altijd gelezen door de personen met de reserveringslijst.

Let op: Hoe eerder u voor een dag reserveert, hoe groter de kans dat er plek is. Je kan vanaf nù beginnen met reserveringen plaatsen. Houd er rekening mee dat het bezoek pas kan plaatsvinden als de versoepelingen daadwerkelijk doorgaan en we echt toestemming krijgen om open te gaan.

 

We hopen jullie allemaal weer snel te zien op Skip en kijken uit naar jullie reservering en bezoek!