Aangepaste openingstijden


SKIP tijdelijk minder open


Het einde van het schooljaar nadert. Er worden geen lessen door het Floracollege meer gegeven op SKIP en er zijn nog herexamens en andere schoolactiviteiten.
Daardoor hebben de docenten van het Floracollege minder tijd voor SKIP beschikbaar.

Dit gaat helaas ten koste onze openingstijden, omdat er doordeweeks moeilijk vervanging te regelen is.
De vrijwilligers hebben hun eigen werk, school en/of andere activiteiten, waardoor zij niet zomaar inzetbaar zijn op tijden die voor u misschien het meest gewenst zijn.

Wij vragen om begrip voor de situatie en zullen ons best doen om toch zoveel mogelijk open te gaan. De tijden zijn echter vaak niet ruim van te voren bekend en kunnen dan ook niet exact aangegeven worden.

Op sommige dagen weten wij het dus gewoon niet van tevoren.
Op andere dagen kan dus best gebeuren dat SKIP tòch open is, ook al had u dat niet verwacht volgens het openingsrooster.

Binnen enkele weken verwachten wij met een duidelijk vast vakantierooster te kunnen komen.

In de tussentijd hopen wij dat u het de aanwezige medewerker(s) niet aanrekent dat SKIP minder open is, of dat zij minder tijd voor u en de kinderen hebben. Zij werken immers hard, maar de verzorging van de dieren staat op plaats één. Dat mòet gebeuren!

 

Nog altijd geldt dat wij erg blij zijn als mensen zich aanbieden om af en toe eens te komen helpen in deze drukke periode. Niet alleen nu, maar ook in volgende vakanties.
Een mooie manier om het werk eens te proberen zonder je voor langere tijd te hoeven binden!!!


Vriendelijke groet, het bestuur van SKIP