Vrijwilliger worden?

Het enthousiaste vrijwilligersteam van Kinderboerderij SKIP in park Pijletuinen zoekt nieuwe collega's. Wil je ook iets doen voor de buurt en in de buurt? Dat kan bij Kinderboerderij SKIP!

Om vrijwilliger te kunnen zijn, moet je minstens 18 jaar zijn en redelijk zelfstandig kunnen werken.

         .  Vrijwilligers voor de zondag:

Het kost je ca. één keer in de vijf weken drie uurtjes op de zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Het rooster wordt in overleg vastgesteld. Je kunt je ook met meerdere mensen tegelijk opgeven, want  op zondagmiddag zijn er minstens twee vrijwilligers nodig. Zondagvrijwilligers zijn gastheer/gastvrouw voor het publiek, maar moeten ook voeren en een beetje schoonmaken.


  • Vrijwilligers voor fondsenwerving en/of pr:

Het spreekt voor zich, dat de benodigde gelden voor SKIP niet vanzelf binnen komen rollen. Wij zoeken iemand met ervaring en een heleboel enthousiasme om anderen warm te maken voor donaties, sponsoring of andere acties om de boerderij te steunen. Vooral de daadwerkelijke uitvoering van ideeën zal tot het takenpakket behoren.
Of ben je meer iemand om leuke stukjes te schrijven voor de krant? Dan kun je bij ons ook terecht.   


Wat vragen wij van onze vrijwilligers op de boerderij?

Dat je het leuk en leerzaam vindt om te gaan met dieren en kinderen. Het is belangrijk dat je je verantwoordelijk voelt voor hetgeen je doet op de boerderij, zorgvuldig te werk kunt gaan en met zorg omspringt met onze dieren, de bezoekers, leerlingen, collega's en de boerderij. Verder is het belangrijk dat je een gezellige sfeer probeert te handhaven voor jezelf, de andere vrijwilligers, leerlingen, de bezoekers èn de dieren.
En... je moet natuurlijk niet vies zijn van een beetje vuil. (dan kun je beter fondsenwerven of pr-taken doen)

Verder is het van het grootste belang dat onze vrijwilligers van onbesproken gedrag zijn.
Iedere nieuwe vrijwilliger moet een geldige verklaring omtrent gedrag kunnen overleggen.
Ook moet men een eigen verklaring ondertekenen, alsmede onze omgangsregels.
Referenties worden zo mogelijk nagetrokken.

Enthousiast geworden of heeft u nog vragen?

Aanmelden kan op verschillende manieren:

-telefonisch via:   Evelien van Paassen     0174-620662  of  06-10130420
                             
-stuur ons een mailtje onder vermelding van 'vrijwilligers gezocht'. Je ontvangt dan per mail een reactie. Of vermeld je telefoonnummer; dan word je zo spoedig mogelijk teruggebeld.